BHV Ploegleider

Bij meerdere bedrijfshulpverleners in een bedrijf of instelling en een complexe setting, is er vaak behoefte aan coördinatie. De individuele bedrijfshulpverleners worden geleid door de BHV-ploegleider. Het is de taak van de ploegleider om de inzet van de ploeg te leiden en daarop controle uit te oefenen. Tijdens de opleiding BHV Ploegleider van Insignia training en Projecten b.v. leert u de basisvaardigheden die een ploegleider moet beheersen om leiding te kunnen geven aan uw BHV-ploeg.

Voor wie
Bedrijfshulpverleners die leiding moeten geven aan een BHV-ploeg.

Vooropleiding
Voor bedrijfshulpverleners met een geldig BHV-diploma.

Cursusduur
Twee dagen: klassikale cursus, geen extra voorbereiding vereist.

Diploma
Als de kennis en de vaardigheden met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemer het diploma Ploegleider Bedrijfshulpverlening van Insignia Training en Projecten. Het diploma is 1 jaar geldig en wordt telkens voor 1 jaar verlengd mits jaarlijks een herhalingsles wordt gevolgd.

Kosten
€ 425,- per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief certificering van Insignia Training en Projecten b.v. NIBHV-certificering is mogelijk, prijs is op aanvraag. Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op..

Inhoud:

  • Wet- en regelgeving bedrijfshulpverlening en ploegleider
  • Werken met scenario’s
  • Leidinggeven aan BHV-ploeg
  • Alarmering en communicatiemiddelen

Contact

Indien u meer informatie wenst te ontvangen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Vervolgens wordt er met u contact opgenomen. U mag ons natuurlijk ook bellen 010-5119966.

Neem contact op voor meer informatie.

Contactformulier