Eerste Hulp (EHBO) Herhaling

Het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis heeft een geldigheid van 2 jaar. Om dit geldig te houden moet de cursist op het moment dat de geldigheid verloopt zijn competentie kunnen aantonen. Dit kan door jaarlijks deel te nemen aan een
herhalingscursus. De competenties die je moet beheersen om een geldig EHBO-diploma te krijgen, zijn ingedeeld in drie modules. Jaarlijks herhaal je de vastgestelde onderdelen uit module 1. Daarnaast herhaal je elke twee jaar de vastgestelde onderdelen uit de modules 2 en 3.

Voor wie
Personen met een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.

Cursusduur
Jaarlijks een dag: klassikale cursus, geen extra voorbereiding vereist.

Examen
Tijdens de cursus worden de kennis en vaardigheden door de instructeur getoetst.

Diploma
Als de kennis en vaardigheden met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemer eens per twee jaar een nieuw diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.

Groepsgrootte
Minimaal 6 – maximaal 12.

Kosten
Kosten op aanvraag.

Inhoud

Alle vaardigheden die u tijdens de opleiding zijn aangeleerd, worden opnieuw geoefend. Ook de reanimatie met AED bij volwassen, baby’s en kinderen komt ruim aan bod. Tijdens deze cursusdag worden verschillende scenario’s geoefend met een LOTUS-slachtoffer. Het oefenen met een LOTUS-slachtoffer maakt de Eerste Hulp cursus interactief en realistisch. Met als resultaat een dag met niet alleen theorie, maar handelen en vooral veel doen.

Contact

Indien u meer informatie wenst te ontvangen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Vervolgens wordt er met u contact opgenomen. U mag ons natuurlijk ook bellen 010-5119966.

Neem contact op voor meer informatie.

Contactformulier