SSVV Opleidingen (SOG)

Adembescherming SSVV Basis onafhankelijk

2 dagen

Medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein gebruik moeten kunnen maken van omgevingslucht onafhankelijke adembescherming met een ademautomaat bij een zuurstof percentage tussen 19,0 en 21,0 vol%. Dit geldt voor zowel het ademlucht toestel als voor luchtnetsystemen (vast en mobiel).

Adembescherming SSVV Basis

Adembescherming SSVV herhaling onafhankelijk

1 dag

Medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein gebruik moeten kunnen maken van omgevingslucht onafhankelijke adembescherming met een ademautomaat bij een zuurstof percentage tussen 19,0 en 21,0 vol%. Dit geldt voor zowel het ademlucht toestel als voor luchtnetsystemen (vast en mobiel)..

Adembescherming SSVV herhaling

Veilig Hijsen / Veilig Verplaatsen van Lasten

1 dag

Wilt u getraind en optimaal voorbereid worden op de afsluitende theorie- en praktijktoets voor het veilig verplaatsen van lasten? Dan is deze training zeer geschikt voor u. U leert op een ­veilige manier lasten te hijsen en verplaatsen. Een training als deze is verplicht wanneer u ­lasten dient te verplaatsen, bijvoorbeeld door middel van een bovenloopkraan.

Veilig verplaatsen van lasten

Flensverbindingen volgens protocol Basis

2 dagen

Het doel van de Cursus Rolsteiger - 'V­eilig werken met een rolsteiger' is om Operationele medewerkers te instrueren over het monteren, demonteren e­n veilig te kunnen werken met rolsteigers.

Flensverbindingen v. protocol Basis

Flensverbindingen volgens protocol Herhaling

1 dag

Medewerkers die reeds praktische ervaring hebben als bestuurder van een starre verreiker.

Flensverbindingen v. protocol her.

Hoogwerker mobiele knikarm-hoogwerker

1 dag

De 1-daagse praktijkcursus Lading Zekeren (N16) is bedoeld voor beroepschauffeurs met rijbewijs (E bij) C en D. Tijdens deze cursus leren de deelnemers de lading op veilige wijze te zekeren en welke wettelijke regelgeving binnen Europa van toepassing is.

Hoogwerker SSVV cat. 3B

Hoogwerker SSVV cat.3A zelfrijdende schaarlift

halve dag

Deze training bestaat uit de volgende theorie- en praktijkonderdelen: wet en regelgeving soorten ladderliften risico's bij het werken met ladderliften werken met ladderliften opbouwen van een ladderlift diverse praktische oefeningen.

Hoogwerker SSVV cat. 3A

Vorkheftruck Basis
SSVV

2 dagen

Medewerkers die tijdens de werkzaamheden een minigraafmachine besturen.

Vorkheftruck Basis SSVV

Vorkheftruck Herhaling
SSVV

1 dag

Voor magazijnmedewerkers en chauffeurs die gebruik moeten maken van een motorpallettruck en / of stapelaar.

Vorkheftruck Herhaling SSVV