Hoogwerker SSVV cat. 3A – zelfrijdende schaarlift

Doelgroep

Medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een mobiele verticale hoogwerker (schaarlift) gebruiken.

Inhoud cursus

Theorie: – Wat is een hoogwerker – Definitie hoogwerkers, modellen en types; – Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen; – Relevante wettelijke bepalingen – Controle voor, tijdens en na de werkperiode – Bediening, bedieningsregels en -tips – Veiligheid in relatie tot het dagelijks gebruik Praktijk: – Bedieningsklaar maken – Dagelijkse controle (voor, tijdens en na de werkzaamheden) – Veiligheid – praktijkoefeningen op vastgesteld parcours, afhankelijk van machine- type. Schaarlift-, hydraulisch verticaal werkende hoogwerkers zijn zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.

Toelatingseisen:

18 jaar

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het Certificaat werken met een mobiele verticale hoogwerker, cat 3A (H-HW-PC-0409) SOG SSVV U dient in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheids diploma om deel te kunnen nemen aan dit examen

Kosten
Op aanvraag. Neem contact met ons via de telefoon +31(0)10-5119966 of via het contactformulier.

Neem contact op voor meer informatie.

Contactformulier