VCA

VCA

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Waarom is VCA belangrijk?
Je bewust zijn van de veiligheid op de werkvloer is belangrijk omdat hiermee een groot deel van de bedrijfsongevallen voorkomen kan worden. Een bedrijfsongeval kan veel kosten of zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich meebrengen. Wanneer je als medewerker of leidinggevende een VCA diploma hebt behaald ben je op de hoogte van relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Je veiligheidsbewustzijn wordt hiermee vergroot en de kans dat je door onwetendheid betrokken zult zijn bij een ongeval wordt verkleind.

VCA Basis

1 dag

Veilig werken is van groot belang voor iedereen. De basis voor veilig werken wordt gelegd met de cursus basisveiligheid VCA. Wij kunnen deze cursus voor u verzorgen. In deze cursus leren wij uw medewerkers de risico’s en beheersmaatregelen kennen voor een breed scala aan werkzaamheden.

VCA Basis

VCA VOL/VIL

1 dag

Veilig werken is van groot belang voor iedereen. De basis voor veilig werken wordt gelegd met de cursus basisveiligheid VCA.Voor uw leidinggevenden is het hebben van een VCA-Vol certificaat een vereiste. Ook deze training verzorgen wij in onze trainingslocatie of bij u in het bedrijf op locatie.

VCA Vol/Vil

VCA e-Learning

Online cursus

Voor de cursus via het internet logt u in op onze website om de cursus (B VCA en VOL VCA) te starten. U selecteert één van de hoofdstukken en leest, luistert en kijkt naar de inhoud van het hoofdstuk. U beantwoordt de VCA oefenvragen om te kijken of u de stof beheerst en doet dit voor alle hoofdstukken. Als u de stof onder de knie heeft kunt u via Insignia Training en projecten uw VCA examen aanvragen.

VCA e-Learning