Veilig Werken

ADR Basis
(N01(3))

2 dagen

Deze cursus is bedoeld voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed gaan vervoeren. Tijdens deze cursus leren de deelnemers de wettelijke regels, hoe deze toe te passen en welke preventieve maatregelen in acht moeten worden genomen bij het laden en lossen van gevaarlijke stoffen.

ADR Basis (N01(3))

ADR Herhaling (N01(2))

1 dag

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren en die hun ADR-certificaat Basis willen verlengen. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat Basis

ADR Herhaling (N01(2))

Autolaadkraan <10 ton meter

1 dag

Chauffeurs van vrachtauto's en expeditiemedewerkers die bij laad- en loswerkzaamheden regelmatig gebruik maken van een autolaadkraan.

Autolaadkraan

Hydraulische Graafmachine

1 dag

Medewerkers die reeds praktische ervaring hebben als bestuurder van een hydraulische graafmachine.

Hydr. Graafmachine

Rolsteiger
'V­eilig werken'

halve dag

Het doel van de Cursus Rolsteiger - 'V­eilig werken met een rolsteiger' is om Operationele medewerkers te instrueren over het monteren, demonteren e­n veilig te kunnen werken met rolsteigers.

Rolsteiger

Verreiker (Star) voor heffen

1 dag

Medewerkers die reeds praktische ervaring hebben als bestuurder van een starre verreiker.

Verreiker voor heffen

Verreiker roterend voor heffen

1 dag

Medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een verreiker gebruiken voor het uitvoeren van hef-werkzaamheden.

Verreiker

Verreiker Star voor heffen en hijsen < 10 tonmeter

1 dag

Medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een starre verreiker gebruiken voor het uitvoeren van hef- en hijswerkzaamheden (< 10 tonmeter).

Verreiker Star

Ladderlift

halve dag

Deze training bestaat uit de volgende theorie- en praktijkonderdelen: wet en regelgeving soorten ladderliften risico's bij het werken met ladderliften werken met ladderliften opbouwen van een ladderlift diverse praktische oefeningen.

Ladderlift

Lading Zekeren

1 dag

De 1-daagse praktijkcursus Lading Zekeren (N16) is bedoeld voor beroepschauffeurs met rijbewijs (E bij) C en D. Tijdens deze cursus leren de deelnemers de lading op veilige wijze te zekeren en welke wettelijke regelgeving binnen Europa van toepassing is.

Lading Zekeren (N16)

Minigraver

1 dag

Medewerkers die tijdens de werkzaamheden een minigraafmachine besturen.

Minigraver

Motorpallettruck

halve dag

Voor magazijnmedewerkers en chauffeurs die gebruik moeten maken van een motorpallettruck en / of stapelaar.

Motorpallettruck