Over ons

Insignia Trainingen

Insignia Training en Projecten B.V.is een opleidingscentrum gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen. Samen met onze partners zijn wij in staat een bijzonder breed en actueel aanbod aan diensten en producten te leveren met een brede dekking door het gehele land. Door deze combinatie van bedrijven zijn wij dan ook in staat een kandidaat zijn/haar volledige opleiding te laten behalen, inclusief de vaak vereiste stageperiode/plaats. Een opleidingsplan dat hieraan ten grondslag ligt alsmede de audits van SBB en SSVV zorgen voor een kwalitatief hoogstaand opleidingsniveau want opleiden is onze passie.

Opleiden is onze passie.

Instructeurs van Insignia hebben veelal een werkzame achtergrond binnen de beveiligingsbranche, de Politie of de Koninklijke Marechaussee maar ook HBO of Universiteit. Door de toegevoegde waarde van in de praktijk gevormde instructeurs, wordt niet alleen de theoretische kennis van de cursisten vergroot, maar wordt deze theorie gedurende de lessen, door middel van praktijkcases, reeds omgezet naar situaties in de praktijk.

Wil je meer weten over ons, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Handelswijze

Wij onderscheiden ons van onze collega’s doordat we ook personen opleiden die behoefte hebben aan een aangepast leertempo. Hierin kunnen wij voorzien, daar onze instructeurs hierin zijn getraind en gespecialiseerd. Wij zijn gedreven om ook personen die behoefte hebben aan een speciale didactische aanpak te helpen om een volgende stap te kunnen zetten in hun carrière.

Maatwerk

Op maat gemaakte trainingen

Veiligheid

Gerichte trainingen

Meertalige trainingen

Wij bieden trainingen in verschillende talen.

VCA

Wij bieden VCA in het Arabisch