Over ons

Insignia Trainingen

Insignia Training en Projecten is een opleidingscentrum gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen. Samen met onze partners zijn wij in staat een bijzonder breed en actueel aanbod aan diensten en producten te leveren met een brede dekking door het gehele land. Door deze combinatie van bedrijven zijn wij dan ook in staat een kandidaat zijn/haar volledige opleiding te laten behalen, inclusief de vaak vereiste stageperiode/plaats. Een opleidingsplan dat hieraan ten grondslag ligt alsmede de audits van o.a. Explain en het SBB zorgen voor een kwalitatief hoogstaand opleidingsniveau.

Opleiden is onze passie.

Docenten van Insignia hebben veelal een achtergrond binnen de beveiligingsbranche, de Politie of de Koninkijke Marechaussee. Bovendien hebben zij een didactische opleiding gevolgd. Door de toegevoegde waarde van in de praktijk gevormde docenten, wordt niet alleen de theoretische kennis van de cursisten vergroot, maar wordt deze theorie gedurende de colleges, door middel van praktijkcases, reeds omgezet naar situaties in de praktijk.

Wil je meer weten over ons, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Handelswijze

Wij onderscheiden ons van onze collega’s doordat we personen opleiden die behoefte hebben aan een aangepast leertempo. Hierin kunnen wij voorzien. Onze docenten zijn hierin gespecialiseerd en wij zijn gedreven om ook personen die behoefte hebben aan een speciale didactische aanpak te helpen om een volgende stap te kunnen zetten in hun carrière.

Maatwerk

Op maat gemaakte trainingen

Veiligheid

Gerichte trainingen

Meertalige trainingen

Wij bieden trainingen in verschillende talen.

VCA

Wij bieden VCA in het Arabisch